skip to Main Content
971 84 91 00 info@sommanacor.cat

L’Ajuntament de Manacor contracta 56 treballadors gràcies al programa soib reactiva

23-Desembre-2020

Els contractes tenen una durada de 4 mesos i una vegada finalitzats, se’n contractaran 53 més
L’Ajuntament de Manacor compta des d’aquest dimecres amb 56 persones contractades mitjançant SOIB Reactiva 2020, un programa de contractació pública adreçada a Ajuntaments i Consells Insulars. Els treballadors són persones desocupades a causa econòmica provocada per la Covid-19, joves menors de 30 anys a l’atur i persones desocupades de llarga durada, amb l’objectiu de mantenir les seves habilitats competencials i facilitar la seva requalificació professional.

Els contractes tenen una durada de 4 mesos i una vegada finalitzat aquest primer torn, en començarà un altre de 53 persones més.

El programa s’estructura en funció de les peculiaritats del col·lectiu al qual va adreçat. La línia 1 va dirigida a joves menors de 30 anys a l’atur; la línia 2 s’adreça a persones desocupades de 30 anys o més, aturades de llarga durada; i la línia 3 va dirigida a persones aturades de 30 anys o més, de curta durada, afectades directament per la crisi econòmica causada per la Covid-19

L’Ajuntament de Manacor ha contractat 23 places de la línia 1 (persones desocupades menors de 30 anys).

Aquesta convocatòria està subvencionada amb Fons del Fons Social Europeu en el marc dels programes d’ocupació juvenil i regional 2014 – 2020, amb fons provinents de l’estat a través de conferència sectorial d’ocupació i assumptes laborals i amb fons per afavorir el turisme sostenible a través de la comissió d’impuls del turisme sostenible (ITS).

Back To Top