skip to Main Content
971 84 91 00 info@sommanacor.cat

L’Ajuntament de Manacor posa en circulació 80.000 vals de consum de 10 euros per a gastar en establiments de tot el municipi

14-Desembre-2020

Els establiments interessats ja s’hi han començat a adherir i els ciutadans es poden descarregar els vals mitjançant el web www.jabatega.com a partir de les 15h.
L’Ajuntament de Manacor ha posat aquest dilluns en circulació 800.000 euros en vals de consum de 10 euros destinats als ciutadans amb l’objectiu d’incentivar el consum local en un moment econòmic especialment difícil. La crisi sanitària provocada per la COVID-19 ha suposat un retrocés molt fort en l’activitat econòmica del municipi de Manacor i ha afectat tots els sectors de l’economia local, especialment els del comerç i la restauració. Tot això, agreujat pel confinament perimetral de casi un mes.

Per això, l’Ajuntament de Manacor, conscient de la importància que té el comerç de proximitat en el desenvolupament econòmic del municipi, ha decidit posar en marxa una sèrie d’actuacions amb l’objectiu d’impulsar la reactivació econòmica de Manacor i, a la vegada, donar suport a les petites i mitjanes empreses.

Es tracta d’una actuació innovadora que té com a objectiu injectar recursos en l’economia local.

D’aquesta manera, amb 80.000 vals de 10 euros es fomenta l’impuls de petites i mitjanes empreses per tal que augmentin les seves vendes i, alhora, el desenvolupament econòmic local del municipi de Manacor.

“Pensam que l’afectació que tindrà aquesta iniciativa superarà els 1,5 milions d’euros”, ha assegurat el batle de Manacor, Miquel Oliver, a la roda de premsa en què s’han presentat els detalls de la iniciativa. “No descartam que pugui ser més, perquè per a una compra mínima de 15 euros es permet utilitzar un val de 10 euros i per a una compra mínima de 30 euros, es permeten fer servir els dos vals que podrà tenir cada persona”, ha afegit.

Back To Top