skip to Main Content
971 84 91 00 info@sommanacor.cat

COMERÇ

El comerç és part de la tradició mallorquina, i està arrelat dins la cultura de Manacor.

Des de l’àrea de Dinamització Comercial, volem aconseguir que Manacor sigui un municipi capdavanter en el desenvolupament del comerç local. Que sigui un poble atractiu tant per als manacorins com per als visitants.

Volem un comerç modern, actualitzat als nous temps però sense perdre l’esperit i les arrels.

Per això des d’aquest departament es realitzen campanyes, per als comerciants i per als ciutadans, per incentivar el consum en el comerç local.

Executar accions per revitalitzar el sector comercial.

Realitzar línies d’aprenentatge i programes per als comerciants, juntament amb una ajuda individualitzada i personalitzada per a cada negoci.

Comunicar i gestionar les ajudes de l’Ajuntament per a comerciants i restauradors. I informar de les ajudes d’altres organismes.

Programa «Emblemàtics»

Juntament amb l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears, aquest programa fa un reconeixement a tots els comerços emblemàtics dels municipis de les Illes. És un reconeixement als comerços tradicionals que contribueixen a la singularitat dels espais urbans i, en definitiva, del municipi. Aquest projecte és una eina de promoció dels establiments emblemàtics, la identificació i la visibilitat dels quals afavoreix la resta del teixit comercial de proximitat.

Mercat de la plaça de ses Verdures

El mercat de la plaça de ses Verdures és un eix importantíssim per al comerç de Manacor, amb un llegat històric i social de tots els manacorins. Des de l’Ajuntament volem que continuï com a agent clau dins el centre històric de Manacor.

Aquí trobareu informació sobre el seu horari, les activitats, les propostes per poder incentivar el consum al mercat, esdeveniments, actes i accions per dinamitzar el mercat.

Dinamització comercial

Aquí trobareu els projectes i accions que es duen a terme des del departament de Desenvolupament Local per dinamitzar, modernitzar i incentivar el consum al comerç local.

Cens comercial del municipi de Manacor

Aquí trobareu tota la informació sobre l’estat del comerç de Manacor: quantitat total de comerços, comerços agrupats per sectors, on es troben, etc.

Formulari de contacte

Posa’t en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte.

    Accepto Política de privacitat (obligatori)

    Back To Top